website builder

TŰZIFA ÁRAK

Folyamatosan változó AKCIÓ miatt kérem telefonáljon! Segítünk Telefonon és Érdeklődjön az Ingyenes Szállításról! +36 (70) 237 8879

Méteres tűzifa

MÉTERES TŰZIFA

1M x 1M X 1M

Bükk-Tölgy-Gyertyán-Akác  32.000,- Ft/m3 -tól 44.000 Ft/m3-ig
(1m3= 1mx1mx1m)

Szórt-ömlesztett tűzifa

SZÓRT-ÖMLESZTETT TŰZIFA

TEHERAUTÓ PLATÓJÁN

Platónk mérete: kb 2,5 m3

Bükk-Tölgy-Gyertyán-Akác  42.000,- Ft/m3 Akciósan: 38.000,- Ft/m3
(1m3= 1mx1mx1m)
Vegyes puhafa 26.000 Ft/m3

Kalodás tűzifa

KALODÁS TŰZIFA

RAKOTT KÖBMÉTER 1,7 M3
(Készlethiány)

1m3: 1mx1mx1m
1,7m3: 1mx1mx1,7m

Bükk-Tölgy-Gyertyán-Akác
1 m3: - Ft

1,7 m3: - Ft
(1m3= 1mx1mx1m).

Szórt-hálós tűzifa

SZÓRT-HÁLÓS TŰZIFA

(Készlethiány)

A tűzifa térfogatban mérhetően, egy hálóba van beszórva.
Jellemzően 33cm hosszú.
1,6m3: 1mx1mx1,6m

Bükk-Tölgy-Gyertyán-Akác
1,6 m3: - Ft

Kalodás tűzifa árak: kedvezőbbek, mint gondolná!

kalodás tűzifa árak

kalodás tűzifa árak most, a szezon kezdetén is kedvezőek, csupán a megfelelő kereskedést kell megtalálni, ahol olcsón lehet vásárolni!

Bármennyire is szeretnénk késleltetni, lassan, de biztosan beköszönt a tél, és elindul a fűtési szezon. Sajnos már most is hidegek az éjszakák, ezért aki még nem szerezte be a télire való tűzifáját, most kezdi el keresni a kedvező kalodás tűzifa árakat. Szerencsére senkinek sem kell sokáig kutatnia, hiszen nálunk a legkedvezőbb árakon szerezhető be a téli tűzrevaló.

A kalodás tűzifa kiváló választás az olyan otthonokban, ahol fával fűtenek, de akkor is érdemes ezt a megoldást választani, ha csak kiegészítésként használnak kályhát, vagy kandallót. A kalodás tűzifa kiváló minőségű termék, amely száraz tűzifát jelent egy kalodába zárva, azaz nem csak minőségi, de könnyen szállítható is.A száraz jelzőt külön ki kell emelnünk, mivel sok helyen nedves tűzifának valót kínálnak, amelynek hosszú száradási időre van szüksége, azaz érdemesebb még a nyár folyamán megvásárolni. A nálunk kapható termék azonban első osztályú, azonnal használatba vehető, és nem szükséges akár csak néhány napot sem várni az eltüzelésével. A kalodás tűzifa ára ráadásul nem sokkal magasabb, mint az ömlesztett változaté, ezért cserébe viszont kiemelkedő minőséget kaphatunk.

kalodás tűzifa ára évről évre változik, ám nem cégünknél; nálunk még mindig a legalacsonyabb, ami a piacon jelenleg elérhető! Ha Ön is tűzifát szeretne vásárolni, hogy felkészüljön a télre, érdemes hozzánk fordulnia, mert nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet a kellemes hőmérséklet biztosításához, és ráadásul kedvező áron juthat hozzá! Fontos tudni, hogy nálunk az utánpótlás is beszerezhető, ha esetleg elfogyna a tűzifa még azelőtt, hogy beköszöntene a tavasz, és áraink ebben az esetben is kedvezőek lesznek!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a kalodás tűzifa árakkal kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!Tűzifa árak, az idei szezonban is vásároljon olcsón!

Tűzifa árak

tűzifa árak akkor is számítanak, ha nem fűt rendszeresen fával, csak alkalmanként! A fa tüzelésű fűtő berendezések közé tartozik a kandalló vagy a kályha is. Egy ilyen berendezést ma már nem használnak önmagában a fűtésre, bár a megfelelő körülmények között és modern kandalló beépítésével még erre is kínálkozik lehetőség. A gyakoribb az, hogy egy helyiséget fűtenek kandallóval, illetve látvány elemként használják a nyitott vagy zárt tűztereket. A tűz fellobbantásához itt is jó minőségű tűzifára van szükség.

tűzifa árakról azoknak is érdemes tájékozódni, akik kandallóhoz, kályhához szeretnének beszerezni fát. Ugyan nincs szükség akkora mennyiségre a fából, mint egy fa tüzelésű kazán ellátásához, de ha gyönyörködni szeretne a lángokban és érezni a tűz melegét a hideg, téli napokon, akkor szerelkezzen fel tüzelőből! A tűzifa árak között ugyanis jelentős különbségek lehetnek, az árakat pedig nem is egy tényező befolyásolja.

A fatelepek kínálata és árszabása is eltérő, arra is fokozottan ügyelni kell, hogy mennyire korrekten mérik a tűzifát és nem az a szándékuk, hogy jól járjanak a gyanútlan vásárlók kárára. Csakis olyan helyen vásároljon, aminek jó híre van, de minden alkalommal ellenőrizze, hogy helyesek e az értékek, ha nem szeretne irreális tűzifa árakat kifizetni!

A mi telephelyünk termékeiben és a tűzifa áraiban sem fog csalódni, még akkor sem, ha több alkalommal vásárol nálunk. A darabolt, hasított, méteres fát reális áron értékesítjük, az árut bepakoljuk és házhoz is szállítjuk. Garantáljuk az állandó, magas színvonalat, méghozzá egész évben. Ha szeretne egy kicsit spórolni, akkor ne hagyja az utolsó pillanatra a tüzeléshez való fa beszerzését! Olcsóbban tud fát rendelni, ha még a fűtési szezon kezdete előtt beszerzi a fát.  Így nagyobb az esély arra, hogy szélesebb kínálatból válogathat, a legszebb és minőségi fát halmozhat fel a kandalló mellé.

A kandalló használata egyszerre hasznos és látványos is, ha olcsó tűzifa árakon vásárolna hozzá fát, keressen minket bizalommal!


Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com