website builder

SZOLGÁLTATÁSOK

Tűzifa házhoz szállítás

A telephelytől 10 km távolságon belül a kiszállítás díja:

6.500,- Ft/alkalom

(A kiszállítás díja csökken, a vásárolt tűzifa összetételétől és mennyiségétől függően)

Lehetőség van továbbá kedvezményes személyre szabott árajánlatot kérni, "alkudozni".

 

Tűzifa házhozszállítás Dunaharasztiba de megrendelt tűzifáját házhozszállítjuk Dunavarsányba vagy Alsónémedibe is,


Tűzifa házhoz szállítás olcsón, rakodással is!

méteres tűzifa

A tűzifa házhoz szállítás minden vásárló számára jó döntés, aki tüzelőt vásárol. A tűzifa általában nagyobb mennyiségben kerül a házhoz és akár egyszerre meg lehet vásárolni az egész szezonra való tüzelő mennyiséget. Ahol a fa tárolása megoldott és van hely, fedett és száraz rész az összegyűjtésére, ott felesleges apránként beszerezni a tüzelőt. Természetesen mindenki maga dönti el, hogyan szeretné intézni a beszerzést, de a fát akkor is el kell szállítani valamilyen módon.

A tűzifa több féle formában is megvásárolható, lehet ömlesztett, kalodás, hasábokra vágott is. A kiválogatott és lemért fát a fizetés után teherautóra rakják és elszállítják a megadott címre.

Nem minden vásárló rendelkezik olyan típusú járművel, ami a teljes tűzifa mennyiség felrakodását és elszállítását lehetővé teszi. A tűzifa házhoz szállításhoz platóval rendelkező járműre van szükség, amin elfér maradéktalanul és amiről nem potyog le a tűzifa. 

A mi fatelepünk rendelkezik olyan teherautóval, ami a tűzifa házhoz szállításhoz teljesen megfelelő. Forduljon hozzánk bizalommal, ha tűzifára és tűzifa házhoz szállításra is szüksége van! A tűzifa házhoz szállításról a honlapunkon talál információkat, ezekből kiderül, hogy kedvező áron történik a kiszállítás a fatelep vonzáskörzetében. Az árak változnak távolságtól és a fa mennyiségétől függően. A megrendelt fa szállítása, valamint a rakodása is megoldott, ha igénybe veszi ezt a szolgáltatásunkat. Azoknak a vásárlóknak is tudunk egyénre szabott ajánlatot kínálni, akik a feltüntetett árak vagy távolságok mellett másféle lehetőségek iránt érdeklődnek.

tűzifa házhoz szállítás minden érdeklődő számára előnyős feltételekkel vehető igénybe, hiszen az a célunk, hogy a megrendelt tűzifa célba érjen. Ránk számíthat a vásárlásnál, pakolásnál, szállításnál is.

Lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén vagy pedig jöjjön el hozzánk személyesen a fatelepre és vásároljon tüzelőt a következő fűtési szezonra! Soha nincsen túl korán tűzifát vásárolni!

 

Tűzifa bepakolás

Cégünk vállalja a tűzifa bepakolását, behordását a kért módon.

A bepakolást előre egyeztetni kell és egyéni díjszabás vonatkozik rá.

Hívjon: +36 (70) 237 8879

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com