html5 templates

Tűzifa vásárlási kisokos

Tűzifa rendelés pakolással

Tűzifa rendelés pakolással

Fával tüzelni előkészületekkel jár együtt. Rendeljen tűzifát pakolással és kevesebbet kell fáradnia a tüzelővel, illetve a beszerzésével!

A fával történő tüzelésnek megvannak a maga pozitívumai.  A fa természetes anyag, ami gyönyörű lángokkal ég és jól esik beszívni az illatát. Az égő fa látványa és intenzív melege télen igazán kellemes élmény. Egész télen a kandalló tüze vagy a kazán melege mellett várhatja, hogy érkezzen a tavasz. 

A tűzifát ugyan nem kell saját kezűleg kivágni, felhasogatni, de be kell szerezni a szükséges mennyiséget és a pakolással is a legtöbbször bajlódni kell. A legegyszerűbb az, ha a tűzifa rendelést pakolással együtt intézi. A pakolás szerepel a mi tűzifa telepünk igénybe vehető szolgáltatásai között. A pakolás magába foglalja a megrendelt tűzifa felpakolását a szállító teherautóra, valamint a megadott címre szállítás után a fahasábok lepakolását is.

A pakolást rutinosan végezzük el, mivel van gyakorlatunk benne, gyorsan végzünk. A vásárló rengeteg fáradtságot spórol és a rutintalanságból adódó baleseteket is el tudja kerülni. A tűzifa pakolás vonatkozik a szórt- ömlesztett, kalodás, hálós vagy méteres tűzifára is. A vásárlóval minden esetben egyeztetünk a részletekről annak érdekében, hogy a számára legelőnyösebb üzletet tudja megkötni velünk és a szolgáltatásainkból is a relevánsakat igénybe venni.

A vásárlóknak 10 kilométeren belül fix összegű szolgáltatást kínálunk, de lehetőség van kedvezményeket is igénybe venni, attól függően, hogy miből, mekkora mennyiséget rendel. Fűtsön fával, de spóroljon a tűzifa beszerzésével járó erőfeszítéseken!

Amennyiben az idei fűtési szezonra még nincs meg a szükséges mennyiségben a tűzifa, ne várjon tovább, rendeljen a tűzifa kereskedésünkből kedvező árban! A mi fatelepünkön nemcsak fához tud jutni, hanem a szállítást és a pakolást is ránk tudja bízni, ha nem tudja megoldani ezeket a feladatokat. Egyeztessen a szolgáltatásokról és az árakról velünk, keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com