html5 templates

Tűzifa kiszállítás korrekt feltételekkel

Tűzifa kiszállítás

Tűzifa kiszállítás korrekt feltételekkel

A tűzifa kiszállítás megrendelésének ideje csakis attól függ, hogy a vásárló milyen minőségben és árfekvésben szeretne tüzelőt beszerezni.

Vásároljon megbízható helyről!

Talán sokan nem tudnak róla, de tűzifát szállítani is szigorú szabályokhoz kötött tevékenység. Ez nemcsak a tüzelő anyagot forgalmazó, tehát kereskedelmi céllal szállító vállalkozásokra vonatkozik, hanem a magán céllal szállítókra is. A szigorúság oka nagyon egyszerű: a hatóságok szeretnék kiszűrni az illegális tevékenységet folytatókat.

A tűzifával feketén kereskedők nagy kárt okoznak, mert az eladott ári után természetesen nem adóznak. A fát kivágják, de nem telepítenek a helyére újat, így az erdős területek kiterjedését csökkentik, a tevékenységük nemcsak a gazdaságra nézve romboló, de a természetre vonatkozóan is. Ne feledkezzünk meg a vásárlók védelméről sem. A feketén fát árulókra ugyanis nem az a jellemző, hogy korrekten járnak el. Gyakoriak az átverések, rosszabb minőségű, nedves fát adnak el, kevesebbet, több pénzért.

Az a vásárló, aki nem tudja a szállítást megoldani vagy nem szeretne ezzel foglalkozni, egyszerűen csak kérje a házhozszállítást, akár lerakodással is.

Készüljön a szezonra!

A fűtési szezon ugyan csak ősz végén kezdődik, de nagy hiba lenne az utolsó pillanatban beszerezni a tüzelőt. Legyen felkészült és ne maradjon le a legjobb ajánlatokról, csak azért, mert az utolsó pillanatra hagyta a fa vásárlását! Az okosan megtervezett fűtési szezon az időzítéssel kezdődik. Nem elég a körültekintően kiválasztott tűzifa kereskedés, a válogatott fa vagy az elfogadható árak. Gondoljon arra is, hogy időben fogjon neki a fa beszerzésének!

Ha nem szeretne plusz idővel és költségekkel számolni, érdemes aprított fát vásárolni, amit kivisznek, lepakolnak és már csak el kell tüzelni, ha megérkezik a téli fagy.

Forduljon bizalommal a tűzifa kereskedésünkhöz és rendeljen kiszállítást vásárlóbarát feltételekkel! Amennyiben kérdése van és szeretne válaszokat kapni rájuk még azelőtt, hogy meghozza a végleges döntését, keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com