html5 templates

Tűzifa kereskedésünk Budapesten kínálja a tüzelőt!

tűzifa árak

Tűzifa árak az idei szezonra!

A tűzifa árak befolyásolják a fűtési szezon költségeit. Ne költsön túl sokat tüzelőre, csak annyit, amennyi szükséges a minőségi fa megvásárlásához!

A tüzelőért komoly összegeket kell fizetni, nem számít, hogy hagyományos fáról van szó vagy pedig egyéb tüzelőről. A fa a legismertebb és a leghatékonyabb tüzelőanyagok egyike, amit még mindig sokan vásárolnak meg a téli fűtési szezonhoz vagy szabadtéri sütéshez stb. A tűzifa árak változtak az évek során, jellemzően egyre magasabbak lettek, ezért sokan meggondolják, hogy mennyit és mire költenek, ha tüzelőanyagról van szó. A megfontolt vásárláshoz ismerni kell a fa fajtákat, a reális tűzifa árakat és a választható mennyiségeket.

A cégünk fa telepén több fajta formában is hazaviheti a megvásárolt, tüzelőnek szánt fa anyagot. Forduljon bizalommal hozzánk, ha még nincsen elegendő tüzelője a tél és a fűtési szezon végéig, mert nálunk a teljes szezon alatt reális tűzifa árakat és minőségi tüzelőt talál! 

tűzifa árakból igyekszünk a megfizethető kategóriát megtartani, de minden vásárló el tudja dönteni, hogy melyik fa éri meg neki és milyen mennyiségben. Az ügyfeleink meg tudják vásárolni a tűzifát négy, különböző formában.  A kalodás, a méteres, a szórt-hálós tűzifa és a szórt-ömlesztett tűzifa is szerepel a megrendelhető kiszállítási formák között. Akác, gyertyán, bükk vagy pedig tölgy is kerülhet a teherautóra, amin kiszállítjuk a vásárlónak a tüzelő anyagot. A tűzifa árak legyenek reálisak az egész fűtési szezonban! Mi tudunk tenni azért, hogy ez így legyen?

A budapesti fatelepünkről be tudja szerezni a szükséges mennyiséget a tüzelőből. Amennyiben szükség van rá, olyan szolgáltatásokat is igénybe tud venni, mint a tűzifa feldarabolása, illetve méretre vágása. Éljen a lehetőséggel és vásároljon olyan fatelepről, ahol az ügyfélbarát szolgáltatások és a kedvező árak jelentik a megszokott feltételeket a vásárláshoz! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, ezeken tud velünk kapcsolatba lépni és feltenni a kérdéseit a vásárlásról.

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com