html5 templates

Szórt-ömlesztett tűzifa kedvező áron, egész évben

Szórt-ömlesztett tűzifa

Szórt-ömlesztett tűzifa kedvező áron, egész évben

Elfogyott a tüzelőanyag? Konyhakész fával szeretne fűteni? A szórt-ömlesztett tűzifa könnyen, gyorsan, kedvező áron megrendelhető tőlünk. 

Az erdőgazdálkodásnak köszönhetően folyamatosan van fa utánpótlás. Ennek az anyagnak a felhasználása széles körű, és jelentős mennyiség fogy fűtési célra is. 

Napjainkban sokféle energia áll rendelkezésre, de a fára még mindig nagy szükség van. Az áremelkedések miatt egyre szélesebb körben térnek vissza újra a régi, hagyományos módszerre, ezért óriási igény van a fakitermelésre, és az aprított áruk biztosítására. 

Egyre több család választja a fával való fűtést, aminek sok előnye van. Ha cégünktől rendeli meg a szórt-ömlesztett tűzifát, akkor egész évben megoldott lesz a tüzelőanyag ellátása

A konyhakész, méretre darabolt fát azonnal felhasználhatja, és élvezheti a hosszan tartó meleget. A kályhák helyett a kandallók és a kazánok alkalmazása terjedt el, amelyek kitűnően megfelelnek a célnak, ha van elég jó minőségű szórt-ömlesztett tűzifa.

Gondoskodunk a folyamatos utánpótlásról, rendszeresen történik a fűrészelés, a darabolás annak érdekében, hogy az ügyfeleinket hiánytalanul ki tudjuk szolgálni. Megrendelheti a tüzelőanyagot méteres vagy rönk formában is, de ebben az esetben vállalnia kell a további munkákat. Rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ha szórt-ömlesztett tűzifát vásárol. 

Az év bármely időszakában felkészülten várjuk, és teljesítjük a kívánságait. A kiváló minőségű és kért mennyiségű terméket a megbeszélt időpontban szállítjuk a saját gépjárműveinkkel. Szükség esetén segítünk a rakodásban is, így a lehető legrövidebb időn belül kerülhet a fa a felhasználási helyére. 

A magas tüzelőértékű anyaggal tetszés szerint fűthet, és folyamatosan biztosíthatja otthona melegét. Bármikor megtekintheti az árajánlatunkat, ezáltal könnyen tájékozódhat az aktuális költségekről. 

Legyen mindig megfelelő meleg otthona helyiségeiben, fűtsön a tőlünk beszerzett szórt-ömlesztett tűzifával! Keressen bennünket egyéni igényeivel, és pótolja mindig időben a hiányzó mennyiséget!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com