html5 templates

Száraz tűzifa kiváló minőségben!

száraz tűzifa

Száraz tűzifa kiváló minőségben!

száraz tűzifa a minőségi tüzelőanyag kulcsa. A fatüzelésű rendszerek népszerűsége semmit sem csökkent az utóbbi években, sőt egyre többen fedezik fel újra a cserépkályha, a kandalló és a kazán használatának előnyeit. Amellett, hogy a fatüzelésű fűtési rendszer a fogyasztó saját igényei szerint működtethető, hatékonyan nyújt meleget, arról nem is beszélve, hogy olcsó megoldás a mai energia árak mellett.

A megfizethető ár természetesen csakis akkor éri meg, ha a tüzelőanyag maga is megfelelő minőségű. Tudjuk, hogy a tűzifa minőségi szempontból is sokféle lehet. A fajtája, a különböző tulajdonságai befolyásolják azt, hogy milyen tüzelőanyag válik belőle. Az egyik alapkövetelménye a jó tüzelőanyagnak a száraz állapot.

száraz tűzifa többek között azért is fontos, mert a vásárlásnál nem tudják a vásárlót becsapni. Ahol súlyra mérik a fát, ott a nedves tűzifa többet mutat a mérlegen és magasabb árat tudnak felszámolni érte.

Ahol nem történik meg a kiszáradási idő és nedves fával próbálnak tüzelni, ott számítani kell arra, hogy a fa fűtőértéke jóval alacsonyabb lesz, mint egy ideális változaté. Az eltüzelésre alkalmas fa tartalmaz némi nedvességet, de ez nem haladhatja meg a 20%-ot. A nedves fa lassabban kap lángra, füstöl, valamint gyorsabban is ég le. Az égés során felszabaduló melléktermék ráadásul környezetkárosító hatással bír, a fűtő berendezést is  roncsolhatja.

Vannak vásárlók, akik megengedhetik maguknak, hogy a száraz tűzifa helyett olcsóbb, nedves változatot vegyenek korrekt áron, mert rendelkeznek megfelelő hellyel és elég idővel ahhoz, hogy a fát kiszárítsák, mielőtt eltüzelik. Ha Ön nem tartozik közéjük, akkor inkább menjen biztosra és vásároljon száraz tűzifát kiváló minőségben!

Keressen minket bizalommal bármikor, egész évben, amikor csak tüzelőanyagra van szüksége és rendeljen tőlünk fát! Kiváló minőségben áruljuk a száraz tűzifát, akár házhoz szállítással is!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com