html5 templates

Méteres tűzifa tavaszi vásárláshoz

a tűzifa ára

Méteres tűzifa tavaszi vásárláshoz

A méteres tűzifa a térfogatra mért fát vásárlóknak ajánlott. Korrekt ár-érték arányban szerezze be a tüzelőt a következő télre! 

Lassan kitavaszodik, ez az időszak a fával fűtő lakosok számára a tűzifa beszerzésének idejét jelenti. Ilyenkor nagy esély van arra, hogy megfizethetőbb áron, várakozás nélkül lehet fához jutni. A megrendelt fát akár háthoz is viszik, ahol már csak egy jó helyet kell neki találni. A soron következő fűtésszezonig türelmesen várakozik, szárad és nincs vele több dolog.

A fa lehet súlyra vagy térfogatra mért tüzelő

A csalók termékeny terepe a tűzifa eladás, mert könnyű a vásárlókat behúzni vele a csőbe. Egy rutinos vásárló tudja, hogy biztosra kell mennie. A súlyra mért fa mindig legyen száraz, a térfogatra szállított fa pedig erdei köbméterben mért, minőségi áru.

A méteres fa előnye, hogy szépen, szabályosan lehet sorba rakni a méréshez. A térfogatra vásárolt fa lehet száraz és nedves is, nem kell érte többet fizetni az eredeti értékénél. A nedves fának csak idő és hely kell ahhoz, hogy kiszáradjon, a fűtőértéke ugyanolyan lesz, mint az eleve száraz változatnak.

A méteres tűzifa nagyszerűen mérhető köbméterben, mert a rönkök szépen illeszkednek egymáshoz. Az egymásra és egymás mellé pakolt fa lemérése azzal az előnnyel jár, hogy egy köbméterben több tüzelőanyag található.

A vásárlónak persze számolnia kell azzal, hogy tüzelés előtt fel kell hasogatni a rönköket, hogy beférjenek a fűtőberendezésbe. Ezzel elég csak akkor foglalkozni, amikor ténylegesen elérkezik a tél és vele együtt fűtési szezon.

Mindig körültekintően kell választani fát, csak tüzelésre alkalmas típust, olyat, aminek a fűtőértéke kiemelkedő.

A tűzifa kereskedésünk egész évben nyitva áll a vásárlók előtt. Tavasztól télig teljes tüzelőanyag készlettel várjuk az érdeklődőket. Akác, Bükk, Gyertyán és Tölgy tüzelő elérhető négyféle formában, kalodás, méteres, ömlesztett és hálós kiszerelésben. További információkat üzenetben vagy telefonon tudunk nyújtani, keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com