html5 templates

Kalodás tűzifa: a centik számítanak!

Kalodás tűzifa

Kalodás tűzifa: a centik számítanak!

Kalodás tűzifát vásárolni soha nem ráfizetés. Összefoglaljuk Önnek, hogy milyen előnyök rejlenek a kalodás tűzifa vásárlásban!

A tűzifa rendelés előtt mindig fontos felmérni a lehetőségeket. Mekkora adag tüzelőt tud a vásárló elrakni, mennyi fára van szüksége, milyen formában szeretné tárolni a tüzelőt, hogyan éri meg neki megvásárolni a tűzifát. Az egyik lehetőség a kalodás tűzifa. A kalodás tűzifából is meg tudunk különböztetni kettő féle formát, az egyik a kalodás, a másik a hálós-kalodás tüzelő. A kalodás változat annyiban tér el a hálós változattól, hogy a tüzelőt sokkal szabályosabban lehet benne tárolni.

kalodás tűzifa tehát azoknak a vásárlóknak jelent jó választást, akik nemcsak a minőséget részesítik előnyben, hanem kedvelik a mutatósan felhalmozott tűzifát is. A kalodában érkező tüzelőt ki lehet tenni az udvarra a ház fala mellé egy fedett részre, ahol a szabályos halmokban tornyosuló tüzelő nem rontja az összképet sem. A kalodában a tűzifa teljesen ki tud száradni, amennyiben még nedvesen vásárolnák meg vagy tárolás közben csapadék érné. Gyorsan szárad, ezért felhasználható rövid időn belül is a tüzelő, akkor is, ha nedves. A kalodás változat a szabályosan rakott fadaraboknak köszönhetően esztétikus és kis helyet foglal. 

Ne gondolja, hogy a kalodás tűzifa anyagi szempontból rossz döntés. Az ilyen tűzifa vásárlás ugyanis nem súlyra történik, hanem térfogatra. Ennek a választásnak megvan az az előnye, hogy a fa még lehet nedves is, ha van ideje kiszáradni, így is meg lehet vásárolni. A tüzelő fa fajtája, a fa nedvességtartalma tehát befolyásolja a kaloda súlyát, de ennek nincsen jelentősége a költségek szempontjából, mert a centiméterek számítanak és nem a kilók.

kalodás tűzifa rakott köbméterű tűzifát jelent. A sorba rakott fahasábokból több fér el egy kalodában, aminek a mérete után kell fizetnie a vásárlónak. Ha Önnek megfelel ez a forma és mérési módszer, akkor jöjjön a tűzifa kereskedésünkbe és vásárolja meg tőlünk korrekt áron az idei tüzelőanyagot!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com