html5 templates

Fatelep Soroksáron minőségi tüzelővel!

száraz tűzifa

Fatelep Soroksáron minőségi tüzelővel!

Fatelepünk Soroksáron várja azokat, akik egyszerűen csak jó minőségű tűzifát keresnek a fűtési szezonra.

A minőségi faanyag előfeltétele minden sikeres fűtési szezonnak. Egy silány fa anyagból álló tűzifa adag nem tud hosszú távon olyan teljesítményt nyújtani, ami elegendő. Milyen a minőségi fa? A tűzifa elsődleges feladata, hogy olyan tüzelőanyagot biztosítson, ami jó égési tulajdonságokkal rendelkezik. A soroksári fatelepünkön megbízható forrásból, ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó fát forgalmazunk. A soroksári fatelepünkön kapható fa korrekt áron, precízen kimérve vásárolható meg.

A tüzelőanyagot a fűtési szezonra nem csak a téli hónapok elején tudja megvásárolni. A soroksári fatelepünkre egész évben jöhet tűzifát vásárolni. Ha van a fa tárolásához hely és hosszú távon is el tudja raktározni valaki, akkor nem kell az utolsó pillanatokban beszerezni a tüzelőt, amikor mások is sorba állnak érte és még az ára is magasabb lehet.

A tűzifa telepünkön keményfát forgalmazunk, amit a cégünkkel partneri kapcsolatban álló erdészetek jóvoltából tudunk minőségi formában beszerezni. A kiszerelést illetően is több lehetőség közül választhatnak a vásárlók, így például meg tudják rendelni a tűzifát méretre hasított formában, méteres kiszerelésben is. A nagyobb mennyiségű fa megvásárlását követően a szállításban, valamint a bepakolásban is kérhet segítséget tőlünk! Készüljön velünk a télre és vásároljon olyan kereskedésből, ahol mindig kiváló minőségű tüzelőanyagot talál és nem kell drágán sem megrendelnie a tűzifát! A honlapunkon további hasznos információkat talál!

A soroksári fatelepünk kapuja minden érdeklődő előtt nyitva áll, akinek az a szándéka, hogy vásárolni szeretne tűzifát. Egy megbízható tűzifa kereskedésbe mindig vissza lehet térni, ha valamilyen okból azonnal tüzelő anyagra van szükség. Ne keressen tovább céget a tűzifa beszerzéshez, hanem jöjjön soroksári fatelepünkre és válogasson a nálunk kapható termékekből! A szükséges tudnivalókat a  helyszínen, soroksári fatelepünkön vagy az elérhetőségeink egyikén tudja megkérdezni a kollégáinktól.

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com