html5 templates

Az ömlesztett tűzifa rendelés akkor jó üzlet, ha ügyel a részletekre

Tűzifa házhoz szállítás

Az ömlesztett tűzifa rendelés akkor jó üzlet, ha ügyel a részletekre

Az ömlesztett tűzifa rendelése a fűtési szezont megelőző, fontos feladat. A tüzelőt korrekt áron és szabályos méréssel kínáljuk a vásárlóknak.

A tűzifa legyen kiváló fűtőértékű tüzelő, száraz, amit azonnal el lehet tüzelni, már vásárlás után is. Az előbbi szempontokon kívül az is befolyásolja a tűzifa árát, hogy milyen formában és mekkora mennyiséget vásárol belőle. Az ömlesztett tűzifa rendelés például elterjedt és népszerű formája is a tüzelő megvásárlásának.

Az ömlesztett tűzifa rendelésről tudni kell, hogy egy ömlesztett köbméter nem egyenlő a sorba rakott köbméterrel. Az ömlesztett fa kerülhet hálóba, kalodába vagy csak a teherautó platójára. A kalodás mérés többe kerül, mert szépen elrendezve ugyanaz a köbméter több fahasábot tartalmaz, mint ömlesztve. Egy kalodás köbméter az ömlesztett köbméter kicsit  több, mint fele. Az ömlesztett tűzifa rendelésnél érdemes tudni arról, hogy egy ömlesztett köbméter mázsában mérve körülbelül 4-6 mázsának felel meg. Természetesen a famennyiség súlya nem csupán a sorba rakástól függ, hanem attól is, hogy milyen fajta fa kerül a rakásba és a fa mennyire száraz, illetve nedves.

Az ömlesztett tűzifa rendelésnél tehát fontos figyelni a részletekre, mert ennek köszönhetően felesleges kiadásokon tud spórolni, amit további vásárlásra tud fordítani. A teherautóra pakolt tűzifa megrendelésének megvan az az előnye, hogy a kalodát és annak bepakolását, illetve az ezzel járó költségeket is meg lehet spórolni. Akár le is mérhető a platón felhalmozott tűzifa és a számokat megszorozva megkapja a farakás rendezett formában felpakolt mennyiségét köbméterben.

A fűtés egyre több pénzbe kerül, az energiaárak magasak, így alaposan meg kell fontolni, hogy mire és mennyit költ. Különösen a fűtési szezonban emelkednek meg a rezsi kiadások, így a tudatos fogyasztással elkerülhetőek a plusz költségek. Forduljon bizalommal a fatelepünkhöz, ha a pénzéért, ellenőrzött minőségű, precízen kimért tüzelőt szeretne az idei fűtési szezonra is hazavinni! Az ömlesztett tűzifa rendelésről, a szolgáltatásainkról érdeklődjön az elérhetőségeinken!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com