html5 templates

A tűzifa vásárlás buktatóiról röviden!

tűzifa

A tűzifa vásárlás buktatóiról röviden!

Aki fával fűt, az már a nyári időszakban gondoskodik arról, hogy meglegyen a kellő mennyiségű tűzifa a kellemes meleg megteremtéséhez és legyen ideje kiszáradni is. A tűzifa vásárlás trükkös dolog, kell ahhoz némi tájékozódás és tapasztalat is, hogy az erre szánt összeg ne az ablakon kidobott pénz legyen.

A tűzifa elsősorban keményfából készül, mert ennek a fajta faanyagnak van meg a kellő fűtőértéke a hatékony fűtéshez. A kemény fák közé tartozik a bükk, az akác, a cser, a tölgy, a gyertyán is. Természetesen az egyes fa fajtáknak külön-külön is megvan a maga pozitív és kevésbé pozitív tulajdonsága.

A tűzifa rendelés legnagyobb buktatója, hogy sok helyen kihasználják a tájékozatlan, tapasztalatlan érdeklődőt és igyekeznek trükkökkel, rossz minőségű fával átverni. Nem árt tehát résen lenni, ha azt szeretnénk, hogy a megvásárolt tűzifa valóban megfeleljen az ígért színvonalnak. Az értékesítő köteles számlát, szállítójegyet és vásárlói tájékoztatót adni, de az is fontos, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt még az eladás mellett. Jár e kiszállítás, lepakolás, rakodás is a tűzifa rendeléshez, adnak e kedvezményt a vásárlóknak, mennyire rugalmasak és ügyfélközpontúak.

A tűzifa vásárlására nagyon igaz, hogy nem szabad látatlanban megvenni az árut. Sokan a mérésnél és a fa összeválogatásánál is igyekeznek a maguk érdekeit szem előtt tartani. Mielőtt átveszi a tűzifát, ellenőrizze a minőséget. A tűzifát köbméterben érdemes megvásárolni, mivel ezt tudja a vevő mérőszalaggal ellenőrizni. Azonban a köbméteres méréssel is lehet csalni. Akár méretre vágott, akár hasogatásra váró, szórt vagy egymásra pakolt formában érkezik a fa, ellenőrizze le és legyen résen mennyiség és minőség, ár-érték tekintetében egyaránt!

Amennyiben hozzánk fordul tűzifa rendeléssel kapcsolatban, nem fogják kellemetlen meglepetések érni! Kedvező feltételekkel, megfizethető áron, megbízható minőségben értékesítünk tűzifát! Hívjon minket bizalommal és érdeklődjön a részletekről!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com