html5 templates

A tűzifa házhoz szállítást bízza ránk, jó áron elvégezzük!

tűzifa házhoz szállítás

A tűzifa házhoz szállítást bízza ránk, jó áron elvégezzük!

Érkezik a fűtésszezon, sok helyen már bekapcsolták a rendszert és a radiátorok elkezdtek melegedni. A fűtési rendszerek nem mindegyike működik központi vezérléssel vagy egy gombnyomásra. Sokan a hagyományos, fával történő tüzelést működtetik, kazán vagy kandalló formájában. Ahhoz, hogy a teljes fűtési szezon alatt mindig elegendő fa legyen kéznél, rendszeresen vásárolni kell fát vagy már a szezon előtt felhalmozni a szükséges mennyiséget.

A legokosabb, ha tűzifa házhoz szállítást rendel és egyszerűen megoldja a tűzifa beszerzését. A tűzifa házhoz szállítás szinte minden olyan cég szolgáltatásai között megtalálható, amik a tűzifa forgalmazással foglalkoznak. Ez tulajdonképpen magától értetődik, hiszen nem egy zacskó zöldségről van szó, hanem több köbméter fáról, amiket akár egy egész teherautó platónyi mennyiségben szállítanak. A fa általában farönkök, illetve fahasábok formájában érkezik, lehet méteres a tűzifa, rönk vagy hasított változatban. A fa más formában is érkezhet a tűzifa házhoz szállítás során, kalodásan, szépen, rendezetten összerakott és lemérhető formában vagy ömlesztett változatban, ami viszont méretre vágott, hasított fa darabokból áll, végül a kalodáshoz hasonlóan hálóba pakolt fa hasábokat is rendelhet a vásárló.

A tűzifa házhoz szállítás megrendelését azoknak ajánljuk első sorban, akik a megrendelt tűzifát nem tudják elszállítani saját járművel. Tudjuk, hogy a vásárlók között csak keveseknek van vagy tudnak szerezni olyan autót, aminek a platójára, a csomagtartójára felfér a megrendelt fa. A legegyszerűbb, ha a vásárlás után még minket bíz meg a tűzifa házhoz szállítással is. Ez egy rugalmasan kezelt szolgáltatás a részünkről, ami azt jelenti, hogy a tűzifa házhoz szállítás áraink nincsenek kőbe vésve. Bizonyos esetekben hajlandóak vagyunk eltérni az előre megszabott áraktól. A tűzifa házhoz szállítás árainkat nem csupán az befolyásolja, hogy pontosan hány kilométert kell szállítani a megrendelt fát, hanem a rakomány összetétele is vagy a lehetőség a kedvezményes ajánlatra.

Forduljon hozzánk bizalommal és készüljön a fűtés szezonra kiváló minőségű, jó ár-érték arányban kapható tüzifával!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com