html5 templates

A méretre vágott tűzifa jó választás!

méretre vágott tűzifa

A méretre vágott tűzifa jó választás!

méretre vágott tűzifa már csak arra vár, hogy a kandallóba, kályhába kerüljön! Egyszerűsítse le a fatüzelés teendőit már a tűzifa rendelés alkalmával!

A tüzelő rendelése valódi kihívás elé állíthatja a fatüzelésű fűtőrendszerrel élő vásárlókat. Először is alaposan tájékozódni kell arról, hogy hol, mit és mennyiért lehet vásárolni. Nem érdemes az első fatelepre betérni, mert könnyen rossz tapasztalatokat gyűjthetünk, a méregdrága vagy silány minőségű tűzifa mellé. A korrekt áron értékesített, minőségi, kiváló fűtésértékkel rendelkező és pontosan mért tüzelő alapvető követelmény.

A tüzelőanyag megvásárlása több lehetőséget is kínál az ügyfeleknek, így például el tudják dönteni, hogy milyen formában kérik a tölgy, akác, bükk vagy gyertyán tüzelőt. A méretre vágott tűzifa az egyik legjobb döntés. Lássuk, hogy kinek és miért éri meg méretre vágott tűzifát vásárolni tőlünk! A méretre vágás segít abban, hogy a fa jobban szállítható legyen, hiszen nem kell méteres hasábokat autóra pakolni, a fahasáboknak kevésbé balesetveszélyes a szállításuk is. A fahasábok méretre lehet tetszőleges is, a kért vastagságra daraboljuk, majd pedig kimérjük, például ömlesztve. A hasábokat egy ember is pakolhatja, így gyorsabb a munka. A méretre vágott tűzifáról el lehet mondani, hogy tüzelésre kész állapotban kerül a vásárlóhoz. A kért méretben felhasított rönköket szépen egymásra kell pakolni egy száraz helyen és a kandallóba, kályhába halmozni, ha be szeretne gyújtani. Ilyen gyors, kényelmes és egyszerű a méretre vágott tűzifával fűteni, azt szállítani és tárolni is. Vásárolja kedvező áron a fatelepünkről!

Forduljon bizalommal a mi fatelepünkhöz, ha az előbb felsorolt kritériumok mindegyikéhez ragaszkodik! A vásárlók rendelkezésére áll többek között méretre vágott tűzifa is, amire házhoz szállítást is tudnak kérni. A honlapunkon megtalálja a telephelyünk minden elérhetőségét, telefonáljon vagy írjon nekünk, ha információra van szüksége! Várjuk személyesen budapesti telephelyünkön méretre vágott tűzifa vásárlásra!

Telefon: +36 (70) 237 8879
E-mail: tuzifarengeteg@gmail.com